Obisk Fatimske Marije v Vogljah

Fatimska Marija Romarica je v od četrtka, 19. maja, do soboto, 21. maja, na obisku v naši dekaniji. Z velikem veseljem smo jo za eno noč sprejeli v Vogljah.
V četrtek zvečer ob 22.30 je s kombijem »Marija, okno upanja« prispela v Voglje, kjer smo jo pričakali pri Lurški kapelici in tam pozdravili. V procesiji z lučkami smo jo spremljali do cerkve, kjer smo ob njej imeli slovesno sveto mašo z posvetitvijo Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Po sv. maši smo imeli češčenje in bedenje. Prosili smo jo, da nas vodi k Jezusu. Vse ure češčenja je bilo več ljudi v cerkvi, med drugim tudi mladinska skupina. V petek ob 7.00 je bila zaključna sveta maša, na katero so bili posebno povabljeni otroci. Tudi pri tej maši smo se ponovno posvetili Mariji. Po sv. maši smo se poslovili od Fatimske matere, ker so jo že ob 8.00 pričakovali v Hrastju.
Molimo in prosimo, da bo obisk Fatimske matere Božje prinesel veliko blagoslova in pomagal, da se poglobi vero in versko življenje v nas, v naših družinah, mladini, v Cerkvi in v družbi.
Marija, okno upanja, prosi za nas!

Tukaj je nekaj slik!

DSCN5154







top



© 2024 Duhovno središče Voglje, Kotna pot 8, Voglje, 4208 Šenčur, Slovenija